Шрифт:

Наградиха отличниците на СК Свети Георги на престижна церемония

Наградиха отличниците на СК Свети Георги на престижна церемония
10-01-2022 10:49

Най-добре представителите се състезатели на СК Свети Георги бяха наградени по време на бляскавата церемония за Най-добър млад спортист за 2021 г., която се проведе в ЧСУ „Св. Георги” в София.

 

На сцената се качиха Светлозара Грозданова, която през изминалата година спечели пет медала от национални шампионати под 18 г. на 800 и 1500 м и участва на балкански шампионат за възрастта, където зае шесто място на 1500 м; Рая Димитрова, която завоюва два златни медала на 60 и 200 м на Европейските детски атлетически игри в Бърно, както и Васил Попов – най-добрият състезател на клуба за възрастта под 14 г.

 

„Много се радвам, че на тази церемония мога да наградя едни от най-добрите наши състезатели по лека атлетика и да им пожелая след няколко години и те да са на сцената сред най-добрите състезатели на България, заяви председателят на СК Свети Георги Николай Киневски. - Искам да поздравя и техният треньор Силвия Киневска, която успя да запали искрата да се занимават със спорт. Поздравявам и родителите, които подпомагат нашата работа.”

 

Младите атлети бяха наградени от вицепрезидента на БФЛА Асен Христов:
„Наистина съм впечатлен от постиженията на тези деца, искрен беше Христов. - В нашия клуб има около 55 деца до 18 г. и ще им пожелая само едно – че имат талант, имат но за да реализират таланта си трябва много труд. Пожелавам им много труд. Всички сте спортисти и знаете, че само с талант накрая нищо не става. Дано да го реализирате. Успехи.”

 

Кои млади спортисти получиха призовете в Топ 10 за най-добрите през 2021 г. вижте - ТУК

 

Пълното класиране може да видите ТУК.

 

Пълен запис на церемонията, ВИЖТЕ ТУК

 

Фотогалерия, ВИЖТЕ ТУК

 

---


BGAthletic.com

КоментариПоследни новини Най-четени