Шрифт:

Тихомир скача не на олимпийския стадион, а над футболна врата - видео

Тихомир скача не на олимпийския стадион, а над футболна врата - видео
Снимки: Ивайло Дончев
31-07-2020 13:46

Wings for Your Dreams е нов видео проект на Red Bull атлета Тихомир Иванов, в изпълнение на продуцентска къща Beard Frost Productions.

 

Затварянето на стадионите, отмяната на Oлимпийските игри и масовата паника не можаха да сломят духа на младата надежда за медал в Токио. На 31-ви юли Тихомир трябваше да участва в квалификациите в скока височина на олимпийския стадион в Токио, но вместо това гледайте 4-минутна видео продукция заснета в Стара Загора.

 

ВИДЕОТО ГЛЕДАЙ - ТУК

 

"Когато разбрах за отменянето на Oлимпиадата наистина бях малко демотивиран, но това продължи само 2-3 дни", казва Тихомир.

 

С отмяната на най-легендарното спортно събитие започват и въпросите как се справят атлетите с пандимията, как тренират, когато стадионите са затворени, и как преодолявт новата обстановка. Тогава се заражда идеята за ′Wings for Your Dreams′.

 

 

"Искахме да направим нещо интересно с моята дисциплина, а именно скок височина. Да покажем, че каквито и да са обстоятелствата, винаги е важно да гледаме напред и да извличаме позитивното от всяка ситуация. Да направим самия скок интересен за зрителя, не е лесна задача, но пък смятам, се справихме добре."

 

Близо 4-минутната видео продукция акцентира "изцяло върху силата на личността, желанието и умението да практикуваш, това което обичаш независимо от обстоятелствата", споделя екипът на Beard Frost.

 

Видеото представя ′тренировката′ на Тихомир по хумористичен начин, в който целият град се превръща в тренировъчна площадка, когато стадионът е затворен.

 

"Исках да заснемем видеото в Стара Загора, защото е много красив град с прeспектива за млади хора. Не случайно избрах да живея тук, като по този начин искам да покажа колко много ми е харесал самият град."

 

Макар и забавно, екипът коментира, че "определено мъкненето на огромния дюшек, върху който Тишо се презимявар беше истински мъчително".

 

 

За младия атлет "най-забавно беше самото местене на дюшека и се радвам, че всички взимаха участие. Според груби сметки, аз и екипът го свалихме и качихме обратно в камиона около 30-35 пъти."

 

ОЩЕ СНИМКИ РАЗГЛЕДАЙТЕ - ТУК

 

ВИДЕОТО ГЛЕДАЙ - ТУК

 

---


 

---

Абонирайте се за канала на спортното предаване СТУДИО СПРИНТ в YouTube

 

 

Стани фен на BGathletic.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на леката атлетика.


Можеш да ползваш и мобилната версия на BGathletic.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgathletic.com


Тагове: Тихомир Иванов, ОИ 2020, Токио 2020
BGAthletic.com

Коментари

Още новини

Силни резултати в Атлетика за младежи

23.09.2020

212 станици СПРИНТ по формулата три в едно вече на пазара

22.09.2020

Съветите на Тервел Пулев за правилно пиене на вода

22.09.2020

Класиране на атлетите ни на Балканиадата

20.09.2020

Дубъл за Петрова на Балканиадата

20.09.2020

Марк Славов подобри рекорда в копието

20.09.2020

Класиране на българите в първия ден на Балканиадата

20.09.2020

Титла и още четири медала за атлетите ни от Балканиадата

20.09.2020Последни новини Най-четени