Шрифт:

Разрешават състезанията

Разрешават състезанията
04-06-2020 09:13

От 10 юни се позволява провеждането на състезания.

 

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев издаде Заповед № РД-09-565/03.06.2020 г., с която от 10 юни се разрешава провеждането на колективни и индивидуални спортни мероприятия с тренировъчен и състезателен характер за всички възрастови групи на открито.

 

По време на надпреварите се допуска публика при заетост на местата до 30% от общия капацитет на спортните съоръжения. Настаняването на зрителите трябва да се извършва най-малко през две седалки или при спазване на дистанция от 1,5 м.

 

Считано от 15.06.2020 г. ще бъде позволено провеждането на колективни и индивидуални спортни мероприятия с тренировъчен и състезателен характер на закрито за всички възрастови групи. Разрешено е допускането на публика при заетост на местата до 30% от общия капацитет и настаняване на зрителите най-малко през две седалки.

 

Първото състезание в проекта на спортния календар на БФЛА е насрочено за 2 юли - 28-ми Мемориал „Митето” в Койнаре, а за ден по-късно е насрочен мемориалният турнир „Веселин Даскалов” в Луковит. Първото национално първенство пък е с дати 4-5 юли – а именно шампионатът по многобой за всички възрастови групи.

 

Проектният календар на БФЛА за 2020 г. вижте - ТУК

 

---


 

---

Абонирайте се за канала на спортното предаване СТУДИО СПРИНТ в YouTube

 

 

Стани фен на BGathletic.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на леката атлетика.


Можеш да ползваш и мобилната версия на BGathletic.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgathletic.com


Тагове: НШ 2020, БФЛА, Клубове, Коронавирус
BGAthletic.com

Коментари
Последни новини Най-четени