Шрифт:

Лалова влиза в елитен световен отбор

Лалова влиза в елитен световен отбор
27-04-2020 16:10

Ивет Лалова се присъединява към Отбора на Visa, наред с другите Олимпийски и Параолимпийски атлети, подготвящи се за Олимпийските игри Токио 2020.

 

Visa, световен партньор за платежните технологии на Олимпийските и Параолимпийските игри, обяви ангажимента си към над 90 спортисти, като им предлага възможност да разширят отношенията си с компанията през 2021 г. Visa подкрепя Международния олимпийски комитет и решението на министър-председателя на Япония Шиндзо Абе да отложи Олимпийските игри в Токио 2020 до 2021 г. Компанията потвърди, че се гордее с Отбора на олимпийските и параолимпийските надежди, които представят най-разнообразния списък със спортове в историята на програмата. Отборът на Visa обединява спортисти от 51 държави, които се състезават в над 30 вида спорт.

 

 „Като един от най-дългогодишните партньори на Олимпийските и Параолимпийските игри, Visa очаква с нетърпение Олимпийските игри Токио 2020. В България сме горди да подкрепим Ивет Лалова, първата българска спортистка, присъединила се към Отбора на Visa, каза Севдалина Василева, генерален мениджър на Visa за България, Гърция и Кипър. -Като лекоатлетка тя е модел за подражание и доказва, че жените могат да постигнат всичко с всеотдайност и упорит труд. Това ще е петото участие на Ивет наигрите и ние сме щастливи да я приветстваме в Отбора, като й пожелаваме късмет по пътя й към олимпийски медал.“

 

 „За мен е чест да бъда сред толкова много олимпийски медалисти и спортисти от световна класа, коментир аЛалова. - Това, че съм част от Отбора на Visa, ме кара да се чувствам горда и ме мотивира да работя усилено през следващите месеци. Подкрепата по време на моята подготовка ми дава увереност и спокойствие, но изпитвам и чувство на отговорност като единствен спортист, представящ България. Спомням си колко впечатлена бях на предишни Олимпийски игри от снимките на спортисти на Отбора на Visa в олимпийското село. Тайно мечтаех един ден да бъда един от тях. Благодаря, че ме избрахте!"

 

Създаден през 2000 г., Отборът на Visa подкрепя над 500 спортисти. Всеки е избран въз основа на спортните си постижения, характер и житейски опит и е припознал много от ценностите и приоритетите на Visa

 

За да научите повече за постоянната подкрепа на Visa за олимпийски и паралимпийски спортисти, посетете страницата Visa’sOlympicpartnershippage.

 

---


Тагове: Ивет Лалова
BGAthletic.com

КоментариПоследни новини Най-четени