Шрифт:

Отлагат Общото събрание на БФЛА

Отлагат Общото събрание на БФЛА
30-03-2020 13:08

Общото събрание, което е и отчетно-изборно, на Българска федерация лека атлетика се отлага заради епидемологичната обстановка. Сбирката на членовете на олимпийски спорт №1 у нас беше планирано за 14 май в Поморие, стана ясно от официално писмо от БФЛА до клубовете в страната.

 

Новата дата ще бъде обявена допълнително. От БФЛА информират, че отлагането на Общото събрание няма да е в разрез с изискването за публикуване на ГФО в Търговския регистър, защото срокът за това е удължен от правителството до 30.09.2020 г.

 

„Скъпи приятели, искам да ви уверя , че мислим за вас и атлетите, както за здравето ви, така и за реализацията на непрекъснатия ви труд, се обърна президентът на БФЛА Добромир Карамаринов в писмото си до клубовете. - Правим всичко възможно, за да запазим календара и рестартираме спортния живот при намаляване на пандемията и спазвайки всички изисквания на СЗО и препоръките, които ни дава нашето Министерство на младежта и спорта. Нека атлетите да продължават да тренират, да поддържат форма, така както могат спазвайки всички закони и разпоредби, и мислейки за собственото си здраве и здравето на другите. Не се ангажирам с конкретни дати, но желанието ни е да възвърнем атлетическия живот в Европа, на Балканите и в България тази година.”

 

---


 

---

Абонирайте се за канала на спортното предаване СТУДИО СПРИНТ в YouTube

 

 

Стани фен на BGathletic.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на леката атлетика.


Можеш да ползваш и мобилната версия на BGathletic.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgathletic.com


Тагове: Коронавирус, Добромир Карамаринов, БФЛА
BGAthletic.com

Коментари
Последни новини Най-четени