Шрифт:

Целият спорт в един сайт – това е BGsprint.com

Целият спорт в един сайт – това е BGsprint.com
12-05-2018 11:45

Обединихме усилия и вече имаме сайт, в който поставихме целия спорт. Най-новият проект на медийната група ЕС Медиа, част от която е и BGathletic.com, е BGsprint.com.

 

В новинарския спортен сайт BGsprint.com можете да намерите всички новини за футбол, волейбол, баскетбол, тенис, лека атлетика, тези за водните спортове, както и за детско-юношеския спорт, но и за успехите на всички българи из останалите терени.

 

Триумфите на сънародниците ни на тепиха по борба, на боксовия ринг или по ски пистите – ще прочетете в BGsprint.com. Ще отразим и състезанията с мирис на бензин и тези с грация, като ще наблегнем на съчетанията от килима по художествена гимнастика. Олимпийският дух няма да бъде забравен и в BGsprint.com ще следите всички теми, свързани с петте преплетени кръга. Идва Зимна олимпиада – вече знаете къде да четете новините за Радо Янков, Сани Жекова, биатлонистите ни и за целия български отбор. Няма да подминем и новите герои, които ще бележат спортната история в Пьончан през февруари.

 

Но не на последно място – това е сайтът на единственото спортно списание в България – „Спринт”. В сайтът ще намирате първо какви са акцентите в новите броеве, ще споделяме с вас и някои от любопитните материали от печатния събрат. Коментари от авторите в „Спринт” ще можете да прочетете на BGsprint.com. Но не очаквайте да четете всичко от печатния „Спринт” в BGsprint.com.

 

Целият спорт в един сайт. Това изречение описва най-кратко и точно защо да кликвате редовно на BGsprint.com.  

 

---

Стани фен на BGathletic.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на леката атлетика.


Можеш да ползваш и мобилната версия на BGathletic.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgathletic.com


BGAthletic.com
Последни новини Най-четени