Шрифт:

Тренировка със Силвия Георгиева в ‘Мтел атлетика за младежи’

Тренировка със Силвия Георгиева в ‘Мтел атлетика за младежи’
31-08-2017 11:31

Националната рекордьорка на 3000 м стипълчейз за девойки до 20 г. Силвия Георгиева и няколко млади атлети от страната проведоха тренировка посветена на бяганията във Варна.

 

Георгиева подобри националния рекорд на 3000 м стипълчейз в сериите на европейското първенство в Гросето, Италия като постигна 10:42.08.

 

В тренировката участваха младежите от спортния лагер по програмата „Мтел атлетика за младежи“ сред които и вицешампионката на света за троен скок за девойки до 18 години Александра Начева, победителите от едноименната верига състезания Кирил Петков (2016) и Румен Руменов (2017), както и балканския шампион на 800 м за юноши до 18 години за 2016-а година Мануел Петров.

 

Всички участници в заниманието си тръгнаха с фанелки, шапки и грамоти за спомен от съвместната тренировка, както и с по-амбициозни планове за новия атлетически сезон.

 

Ден по-рано участниците в лагера бяха на тренировка със скокове в Шабла заедно с Александра Начева, а на 31 август в Балчик бронзовия медалист от Европейския олимпийски фестивал в Гьор 2017 и рекордьор за юноши до 18 години Валентин Андреев ще покаже техниката на хвърлянията.

 

---

Стани фен на BGathletic.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на леката атлетика.


Можеш да ползваш и мобилната версия на BGathletic.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgathletic.com


Тагове: Силвия Георгиева, Варна, Александра Начева
BGAthletic.com
Последни новини Най-четени
Архив
Юни 2018