Шрифт:

10 неща, които трябва да знаеш, ако излизаш с атлетка

10 неща, които трябва да знаеш, ако излизаш с атлетка
Снимка: Илиан Телкеджиев, lap.bg
15-09-2014 17:52

Гаджето ти е атлетка или си харесал някое момиче, което тренира лека атлетика. Това е прекрасно. Но нека те предупредим за 10 неща, които не е зле да вземеш предвид, ако искаш да си в по-близки отношения с атлетка.

1. Ако тя има тренировка на следващата сутрин, трябва да очакваш, че атлетката или ще си тръгне от срещата ви рано-рано вечерта без теб, или пък ако се съгласи да преспи у вас, тогава събуждането в 6 часа сутринта е гарантирано. И също така не очаквай извинения за действията й – тренировката е над всичко.

2. Тя иска да яде. Много.

3. Но внимавай. Не е уместно да си правиш шеги или да я упрекваш колко много тя яде.

4. Тя не се грижи за физическата си форма, за да е красива в твоите очи. Не, тя го прави заради себе си. Ти просто си щастливецът, че може да се възползваш от последствията на нейните тренировки.

5. Не й казвай, никога, че харесваш момичета с по-малко изразени мускули. Ако това е така, просто отиди и си намери момиче с по-малко изразени мускули.

6. Нейните съотборници и приятели от стадиона са нейните най-близки довереници. И това ако не ти се нрави, твой проблем.

7. Това, че ти си натурално по-бърз или можеш да правиш по-голям брой коремни преси не означава, че тя е по-малко атлетична или, че е нужно тя да прави това, което и ти.

8. Шансът приятелката ти атлетка да носи спортен сутиен във всеки един момент от ежедневието си е твърде голям.

9. Има вероятност тя да ти пречи, когато следиш мач по телевизията. Но не я прекъсвай, когато тя гледа спорт. Особено, когато това е лека атлетика.

10. Ако можеш да й направиш качествен масаж, о да, ти си нейното момче. 


BGAthletic.com
Последни новини Най-четени